Systhema Consultancy is gespecialiseerd in het detacheren van ervaren ICT-professionals binnen bedrijven. Om welke oplossing het ook gaat, wij hebben dé experts tot onze beschikking die overal zo aan de slag kunnen.

Of het nu gaat om één professional of een heel team. Systhema is expert in het ontwerpen, ontwikkelen en managen van maatsoftware, standaardpakketten en internetoplossingen. Meer daarover vindt u op de website van Systhema Informatietechnologie.

Bij alles wat wij doen, staat een heldere, professionele aanpak voorop. Als u kiest voor Systhema, kiest u voor efficiency, betrokkenheid en kwaliteit.

Detachering

Bedrijven die (tijdelijk) behoefte hebben aan kennis of extra capaciteit, of een project hebben dat zij liever niet uitbesteden, kunnen bij Systhema voor bepaalde tijd expertise inschakelen. Wij detacheren professionele systeemontwikkelaars, informatieanalisten, functioneel ontwerpers, teamleiders, projectmanagers en datawarehouse-specialisten. Onze freelancers zijn met zorg geselecteerd, hebben jarenlange ICT-ervaring en worden door ons opgeleid en begeleid. We stellen hoge eisen aan hun technologische skills. Want: alleen de beste specialisten zijn goed genoeg voor onze klanten.
Meer detachering…