Systhema Holding B.V.
Professioneel, betrokken en efficiënt. Het is zomaar een greep uit de vele kwaliteiten van Systhema.
    Wij zijn een zeer ervaren ICT-bedrijf dat onder meer is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van maatwerksoftware of standaardpakketten. Of u nu vraagt om een nieuw informatiesysteem of een partnership in software-development, wij zorgen dat u precies krijgt waar uw bedrijf behoefte aan heeft. Binnen de tijd en het budget.
      Daarnaast zijn wij expert in het detacheren van ervaren professionals binnen uw bedrijf. Bij alles wat wij doen, staat een heldere, professionele aanpak voorop.


Systhema Informatietechnologie is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en managen van maatsoftware, standaardpakketten en internetoplossingen. Of u nu vraagt om een nieuw klantensysteem, een gebruiksvriendelijke database, een goede webwinkel of een partnership in softwareontwikkeling, wij zorgen dat u precies krijgt waar uw bedrijf behoefte aan heeft. Binnen de tijd en het budget.
Meer…

Projecten & Partnerships

Bij Systhema voeren wij projecten uit voor onze opdrachtgevers zowel binnen- als buitenshuis. De juiste professionals op de juiste plaats, uit onze interne pool van freelancers maar ook directe medewerkers. Om het huren- en verhuren van personeel verder te professionaliseren

Verder lezen


Systhema Consultancy is gespecialiseerd in het detacheren van ervaren ICT-professionals binnen bedrijven. Om welke oplossing het ook gaat, wij hebben dé experts tot onze beschikking die overal zo aan de slag kunnen. Of het nu gaat om één professional of een heel team. Systhema is expert in het ontwerpen, ontwikkelen en managen van maatsoftware, standaardpakketten en internetoplossingen.
Meer…

Belangrijke update!:

In het verlengde van de beëindiging van de activiteiten rondom S-Bestek, zullen ook de overige Systhema activiteiten worden beëindigd en de bedrijfsentiteiten worden opgeheven. Deze website zal op 13-feb-2021 offline worden gehaald. Beide eigenaren gaan hun eigen weg waarbij Paul Buchter betrokken zal blijven bij S-Bestek. Martin Wijnands is te volgen via https://mw-consultancy.nl

M.G. Wijnands Algemeen Directeur Systhema

S-Bestek, een Systhema product

Systhema heeft, als eerste bedrijf een op STABU Bouwbreed gebaseerde web-based besteksoftware voor de burger- en utiliteitsbouw, genaamd S-Bestek gelanceerd.

Per 1-januari-2021 zijn alle activiteiten omtrent S-Bestek overgenomen door CAD-Company. Meer informatie, bezoek de S-Bestek website